【Environment】I let go of all I no longer love, need, or use. I adore space.


環境】我會清理掉那些我不再喜愛、不再需要,或是不再使用的東西。


我願意展現出我對空間的感謝與尊重。



 



【Environment】I transform my life by transforming the space in which I live and work.

【環境】透過持續不斷地對我生活及工作的空間進行調整改變,我就能改變我的生命。



 



【Spiritual Health】My thoughts lead me in the direction of healing,


prosperity, connection, and grace-filled experiences.

【靈性的健康】我的思想引領著我的方向,


讓我走向療癒、豐盛、連結,以及充滿恩典祝福體驗的道路。


 




 


【Prosperity】Abundance flows into my life in surprising and miraculous ways every day.

【繁盛】豐盛之流每天都用令人驚喜並充滿奇蹟般的方式,將豐盛的能量帶入我的生命當中。


 

    全站熱搜

    Tara妙法療癒花園 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()